Agenda

Vincle i Creativitat: experiències transformadores.

 “… permitiendo de este modo que el paciente y el analista creen entre ellos una interacción única y especial que trasciende la mera pràctica y se acerca al arte”. Donald Meltzer.

Barcelona 6 de juny de 2015

Fundació Puigvert. Cartagena 340-350. 08025 Barcelona

8.40   Entrega documentació

9.00   Benvinguda Lluís Farré

9.15    Introducció. Antonio Murillo

9.30    Presentació de material clínic

Taller A

 Mercè Aragay. Metgessa-Psicoanalista.“ Ariadna: els inicis; els seus, els nostres” Coordinadora: Mercè Colomer

Taller B

Rosa Castellà. Psicóloga Clínica-Psicoterapeuta.“In Memoriam. Passejant per la vida i la mort”.Coordinadora: Silvia Grünwaldt

Taller C

Judith Gallego. Psicòloga Clínica-Psicoterapeuta-Grupoanalista.“Jorge: Un reloj suizo sin tiempo“.Coordinadora: Lucy Bermann

 11.00   Pausa cafè

11.30   Taula Taller. Diàleg entorn el vincle i la creativitat amb els artistes: Antoni Bernat. Fotògraf.

Lluís Farré. Pintor i escultor.León Febres-Cordero. Escriptor i dramaturg.

13.30   Re-pensant la clínica (en els mateixos tallers A-B-C)

14.15   Cloenda Santi Artal, Cristina Carbó, Antonio Murillo.    

La inscripció es realitzarà enviant un correu electrònic a l’adreça a baix indicada, adjuntant copia del comprovant de la transferència efectuada.

El pagament s’efectuarà mitjançant transferència bancària al compte del Grupo Psicoanalítico de Barcelona, a La Caixa 2100-2896-15-0200194312, indican clarament ”VIII Taller”, així com el nom i cognoms.

En la inscripció podeu triar el taller, A, B o C que es mantindrà al llarg de tota la jornada. Es respectarà la preferència indicada seguint l’ ordre d’inscripció.

La Inscripció te un preu de 30€ pels professionals i 15€ pels estudiants universitaris o en formació psicoanalítica acreditada.

E-mail: vuitetallergpb@gmail.com

http://grupopsicoanaliticobarcelona.org

Grupo Psicoanalítico de Barcelona (GPB)

Aurora Angulo, Santi Artal, Lucy Bermann, Miriam Botbol, Cristina Carbó, Rosa Castellà,Dolores Cid, Mercè Colomer, Thaïs De Cruïlles, Nouhad Dow, Perla Ducach, Lluis Farré, Silvia Grünwaldt,Yolanda La Torre, Carmen Largo, Antonio Murillo, Juanjo Martínez, Martha Ortega, , Carlos Tabbia, Pilar Vilagut