Adolescents

 AdolescentesTHUMBMeltzer, D. & Harris, M.: (1998): Adolescentes. Editado por LUCY JACHEVASKY y CARLOS TABBIA Bs. As., Spatia Ed.

Aquest llibre és una mostra del interès que Donald Meltzer ha manifestat sempre per l’adolescència. Com diu en el pròleg: “Els treballs presentats aquí daten de l’època dels viatges a Itàlia amb la Martha Harris, primer, i continuats desprès amb la Catherine McSmith a Espanya; o sigui que el llibre comença, per tant, al voltant de 1970, i te una trajectòria d’uns vint-i-cinc anys”. En el capítol II i en l’entrevista que tanca el llibre es podrà trobar algunes de les darreres contribucions de Donald Meltzer al tema de l’adolescència. Les supervisions del material clínic de púbers i adolescents que va realitzar en el Grup Psicoanalític de Barcelona i que es publiquen en la 4ª part del llibre il·lustren l’endinsament clínic de l’autor.

Aquest llibre es pot comprar a través de la llibreria Casa de la Paraula. Si està interessat, premi en el següent vincle. Llibrería Casa de la Paraula